Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

Битката влиза в съдбовна фаза! Генералските стрели летят с 33 км/ч, Червените асове държат 28,6 км/ч

в България


Инфарктно състезание по шосетата на България в националното българско рали „Новите 240“, е толкова драматично, че Епицентър.бг наема и втора автомобилна агенция, която да измерва темпа на движението на ВИП състезателите. Основните конкуренти буквално се изпреварват по трасетата на родината, все още не е напълно ясно към този момент кой ще финишира пръв.
Резултатите, които ви даваме сега, са от водещата агенция, която мери темпа на състезанието от сутринта.
В ралито участват 21 отбора и 9 самостоятелни автомобилисти.
От тях Епицентър.бг следи движението на 10 отбора, на които спортните журналисти дават шансове за победа. Останалите участват на олимпийския принцип.

Ето междинни резултати към 18.00 часа, дадени от основната автомобилна агенция:

Генералските стрели – 33,0 км/ч
Те са неизменни победители досега в 11-те издания на рали „Новите 240“. Те не познават загуба, умело взимат всички тежки завои по пътищата на страната, летят се неподозирана скорост по магистралите и накрая се поздравяват с генералска победа.

Червените асове – 28,6 км/ч
Те са изненадата по пътищата на Родината, заредени с много енергия и с хъс за победа, която чакат от 11 години насам. Имат умела водачка, която знае как да пришпорва отбора, за да стигне до финалния успех.

Патриотите на шосето – 8,7 км/ч
Те не си поплюват, щом стане дума за защита на родната земя и са готови да гонят до дупка всички чужди нашественици, особено ако напират от южната ни граница.

Вечните сараи – 7,3 км/ч
Без тях нито едно състезание не може да финишира. Те са опасен конкурент, с който всички се съобразяват. Тази година и се втурнаха да защитават родната земя от предатели, които се пръкнаха из между редиците им.

Бензиновия аптекар – 4,5 км/ч
Той се появява за първи път на пистата, много е агресивен, не признава правила, отборът му е съставен предимно от роднини, на всеки завой хвърля на публиката или евтини хапове, или туби с евтин бензин.

Реформираните петли – 3,5 км/ч
Отборът е претъпкан от треньори и съветници, затова не се знае кой държи кормилото.

Азбучните ветерани – 2.6 км/ч
Те са наследници на умел водач, който направлява отбора от резервната скамейка. Имат и хитра партньорка, която винаги е готова да премери сили на пистата. Ако вложат майстроски умения зад волана, могат да се класират до големите на финала.

Българската триколка – 3,5 км/ч
Този отбор трябва да положи много усилия, за да вземе правилно тежките завои по трасето. Засега няма изгледи да се нареди до истинските конкуренти за купата.

Новите републиканци – 2,9 км/ч
Те са много наперени, но не могат да се похвалят с някакви реални постижения досега. Влизат в яростни словесни битки, скарани са с всички останали отбори и предварителните им шансове за успех са нищожни.

Турските авери – 2,4 км/ч.
Те се пръкнаха в сърцето на един нов султан и са верните му войни по българските шосета.

Епицентър.бг

 

loading...

Последни от България

Така се прави!

По-малко от 48 часа му бяха нужни на Електроенергийния системен оператор (ЕСО)
Отиди Горе