Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

Б@си наглия кандидат дупедат

в България


Само 20 часа и 21 минути бяха нужни на бившия министър енерГЕПИка, бившия кандидат прецедент и сега кандидат дупедат Тр.Тр. да замаже наглото си послание към матряла, след като го разобличих в „Кандидат дупедат: Кратко и ясно!„.

Как изглеждаше Фейсбук стената му, в продължение на дълги месеци, можете да си припомните от „Кандидат дупедат: Кратко и ясно!„. А на горната снимка виждате развитието на хронологията след разобличението.

Но както винаги Тр.Тр. си е оставил ръцете, не изпускайки пак да се изгаври с любимите му „десни“ комунисти. Вместо нормални българи той е поставил на стената си истински нещастници, българомразци и откровени престъпници.

И още нещо. Тр.Тр. за пореден път „забрави“ да ми се обади и да ми предложи приличен хонорар за прекрасната идея. Все пак именно заради него аз вече СЕДЕМ години не получавам доходи, заради разкриването на неговите и другарчетата му престъпления.

Не на последно място трябва да спомена и болните мозъци, които издигат това нещо в култ. Скъпи мои, „десни“ комунисти, вие не смеете даже да си помислите да намекнете на кумира си за кретенските му прояви. За разлика от вас мен той ме слуша и се поправя, като му отправя остра забележка. За благодарност всички вие само ме напопържвате и награждавате с гнусни епитети. Започнете да мислите! Никога не е късно?

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

loading...

Последни от България

Така се прави!

По-малко от 48 часа му бяха нужни на Електроенергийния системен оператор (ЕСО)
Отиди Горе