Атлантически ценности и идеали: Баща и син в САЩ искат да се венчаят

в Свят


Хомосексуална двойка от американския щат Пенсилвания поиска да се венчае, но първо трябва да се справи с усложненията на закона, след като официално двамата били признати за баща и син преди три години.

Преди Върховният съд да легализира гей браковете в 50 щата в САЩ, много хомосексуалисти използваха осиновяването като средство да получат статут на семейство. Такъв е и случаят на Ниньо Еспозито и партньора му Роланд Бос, които са станали баща и син през 2012 г. след 40 години съвместен живот, съобщава Си Ен Ен.

Сега двойката иска да отмени осиновяването и да се венчае, но съдията отхвърли искането с обяснението, че осиновяването се обезсилва само в случай на измами. „Просто не мислихме, че докато сме живи ще легализират еднополовите бракове”, разказва 68-годишният Бос.

Съдията обясни, че не би могъл да им позволи да се оженят, защото законово те са баща и син. Случаят на двамата влюбени все още се разглежда. / БГНЕС

ОЩЕ ценности ѝ идеали:

• ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ В БАРСЕЛОНА (ВИДЕО 18+)

• Евроатлантически ценности: СЕКСЪТ СЪС СИНА МИ Е НЕВЕРОЯТЕН – НИЕ СМЕ ВЛЮБЕНИ И ИСКАМЕ ДА СИ ИМАМЕ БЕБЕ

 Бразилски ценности ѝ идеали . . .
 Швейцарски ценности ѝ идеали . . .
 Атлантически ценности ѝ идеали . . .

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Вижте: Шокиращи данни за децата, израснали в хомосексуални “семейства“ – ( ПЪРВО ИЗСЛЕДВАНЕ В СВЕТА ЗА ТРАГЕДИЯТА НА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ХОМОСЕКСУАЛНИ „СЕМЕЙСТВА“)

 

loading...

Последни от Свят

Отиди Горе