АФЕРА.БГ: Кой пусна лицето Сидеров, след като е осъдено на „пробация”, извън България!? Кой плаща за лукса в хотел „РИЦ КАРЛТЪН” в Москва?

в България

Е ЛИ ВОЛЕН СИДЕРОВ В ЛУКС ХОТЕЛ „РИЦ КАРЛТЪН” В МОСКВА? И МОЖЕ ЛИ ДА Е ТАМ ЛИЦЕ, КОЕТО Е ОСЪДЕНО НА ПРОБАЦИЯ?

Във Фейсбук бе изпусната волно или неволно информация от член на екипа на Волен Сидеров, че Волен Сидеров снощи е бил в супер луксозния хотел „Риц Карлтън“ в Москва. Като снощи е разпускал в бара на последния етаж в лукс — хотела. Най-евтината стая в хотел „Риц Карлтън“ за летния сезон е 1036 долара.

Въпреки че на екипа, с който пътува обикновено Сидеров е забранено да показва къде са в социалните мрежи, лице от партийната телевизия на Сидеров снощи е обозначило мястото, където е лидерът на Атака.
На 5 юли 2016 година Волен Сидеров получи две години пробация от СГС, като според решението на съда трябва да се подписва два пъти седмично по настоящ адрес и да се среща с пробационен служител. Това бе общото наказание за девет хулигански прояви по пет дела образувани срещу Сидеров.
Та, АФЕРА пита: е ли Сидеров в лукс хотела „Риц Карлтън“ в Москва и може ли да е там лице, което е осъдено на пробация? И що за „патреотарска“ държава сме изобщо?


СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА”, СИДЕРОВ СЕ ПУСНА С „ГЕЛОСАНОТО” В МОСКВА. КОЙ ВИ ПЛАЩА КИНТИТЕ ЗА ЛУКС В ХОТЕЛ „РИЦ КАРЛТЪН” И КАК ИЗЛЕЗЕ В „ПРОБАЦИЯ” ОТ БЪЛГАРИЯ?

След публикацията на АФЕРА, която излови Волен Сидеров да се подвизава в Москва, Сидеров панически, отигра топката”, като се пусна на страницата си във Фейсбук с бившия главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, известен като „Гелосаното”. Ето как:

АФЕРА продължава да пита: кой пусна лицето Сидеров, след като е осъдено на „пробация”, извън България и кой плаща кинтите за лукса в хотел „РИЦ КАРЛТЪН” в Москва?

Доколкото ни е известно дори и главният прокурор Сотир Цацаров не е могъл да си позволи подобен лукс и екстри при посещението си в Москва преди дни.

А „какво ни обединява“, т.е. Сидеров и „Гелосаното“, нали се сещате от първия път? Шиши и Боко, понимаеш?

АФЕРА.БГ

The Ritz-Carlton, Moscow

Последни от България

Отиди Горе