Колко скочиха заплатите на шефовете в АЕЦ „Козлодуй“ за година?

в България

Съгласто последният Консолидиран финансов отчет на АЕЦ „Козлодуй“ ЕАД за 2016-та г., който е публикуван на интернет страницата на Търговски регистър. За ЕДНА година ръста в заплатите на Съвета на директорите на централата и дъщерните и дружества е 73 000 лева в абсолютни единици, а в процентно отношение това представлява едно симпатично двуцифрено число.

Само че сега жегите ми пречат да ви го кажа. А и защо да го правя? Съдейки по интереса към „Летен курс по енерГЕПИка: Урок №1“ никой не му дреме, по колко и как точно го ограбват? Именно в него урок №1 ви показах снимка от въпросния отчет, на която се виждаше бройката на персонала в атомната централа. По същия начин бих могъл да снимам и поставя тук таблицата с промяната в разходите за издръжка на шефовете. Но защо да го правя?

Самият аз не получавам НИКАКВИ ДОХОДИ вече ОСМА ГОДИНА именно, защото откривам и разобличавам най-големите престъпления на ядрената и политико-енерГЕПИйна мафии. Не съм искал да ми плащате за това, но отказа от споделяне на информацията с жертвите е прекалено.

Няма интерес, няма споделяне, няма информация и печелившите НЯМА да сте вие.

А, ДА! Забравих да ви дам ЖОКЕР. Ръста в заплатите се дължи на близо 2%-ното падане на приходите от продажба на електроенергия, за същия период. И пак ви напомням – всичко е в Търговски регистър. След като ви мързи да споделяте търсете си го сами. Успех!

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

Последни от България

Отиди Горе