ВИДЕА: Черни тайни от Бохемската Гора( БГ – субтитри)

в Любопитно

ЧЕРНИ ТАЙНИ ОТ БОХЕМСКАТА ГОРА
(АЛЕКС ДЖОНС)
infowars.com

 Днес е много популярна “теорията на заговора”: масони, илюминати и други тайни общества са предмет на широк интерес и спекулации.

Клубът  Bohemian Grove “Бохемската гора”, е една от найстраннитеструктури в разклоненията на “световния заговор”. За клуба говорят, както за Билдербергския клуб или за Тристанната комисия, но в него влиза едва ли не половината от найбогатите хора в Америка:
бивши и днешни ръководители на специални служби, президенти, сенатори и собственици на мощни корпорации са членове на разположения в секвойските гори на Северна Калифорния клуб. Кандидатчленовете за “Бохемската гора” честочакат да постъпят там до няколко десетилетия. В гората членовете наклуба живеят в  палатки и решават важни въпроси на световнотоустройство, зад хилядолетните секвои американският елит вземаполитически и икономически решения. Найсекретният клуб в света заемапланинска долина в Северна Калифорния. Местността е избрана от елита закрайградска почивка още в края на 19 век и била още порусифицирана отколкото Аляска. Днесблагодарение на емигрантите от Русия  долината изобилства от изрази като “Московска улица”, “ГрадСевастопол” и пр. Идеята за създаването на Bohemian Grove била на петима журналисти от СанФранциско, които открили през 1876 г. в същия град “Бохемски клуб”, който трябвало да бъде “убежищеот грубата каубойска култура” . Тъй като заведението започнало да привлича силно вниманието,“бохемците” решили да търсят поспокойно място и избрали околностите на Монте Рио. За няколкодесетилетия те изкупували земи в интересуващия ги район и в началото на ХХ век станали пълноправнисобственици на планинската долина  с площ от 100 квадратни километра. Днес в клуба членуват околодве хиляди души, които редовно прекарват там свободното си време и в края на юли задължително сесъбират на ежегоден поход. Трябва да отбележим факта, че повече интересна информация за този клуб днес, на български език, е поставена в трета серия на българския документален филм „Сериозно за НЛО 3“, който може да гледате онлайн в началото на сайта PESHAKOFFSTUDIO  в YouTube. (кликни тук)

Списъкът с членовете на клуба направо зашеметява. В клуба членува голяма част от републиканските“ястреби”, контролиращи Белия дом експрезидентът Дж.Бушстарши, министърът на отбраната ДоналдРъмсфелд, бившите държавни секретари Колин Пауъл и Джеймс Бейкър, дипломатът Хенри Кисинджър,бившият шеф на Федералния резерв Пол Уолкър. Общо взето, от началото на ХХ век всеки републикански президент на САЩ попадал в редиците на Bohemian Grove. Не помалко внушителен есписъкът с деловия елит: Дейвид Рокфелер, председателят на съвета на директорите на ExxonMobil ЕдГаланте, един  от главните акционери в ChevronTexaco Самуел Армакост, представители насемейството, основали Hewlett-Packard, Артур и Уолтър Хьюлет и др. Изводът е, че собствениците накомпании от “старите” отрасли на икономиката отбранителна промишленост, недвижими имоти,суровини, влизат в едно общество и редовно се срещат под калифорнийските секвои. На пръв погледСАЩ се опитват да убедят света в абсолютно прозрачната система на управление на бизнеса идържавата, но дейността на Bohemian Grove въобще не се афишира. За да попадне човек в клуба, дори като гост, трябва да има височайш покровител, който да предложи кандидатурата му на специален съвет,да събере препоръки и да убеди своите съратници в неговата полезност и безопасност за Bohemian Grove. Журналисти с изключение на ръководствата на американските медийни империи не се допускат.“Бохемците” никога нищо не разказват за себе си; при постъпването в клуба подписват заявление занеразгласяване на онова, което се случва там.  Емблемата на клуба е сова; нейното изображение можеда се открие край сградата на Капитолия и да доларовите банкноти. Този култ олицетворява Молох.Може да се открие информация, че в клуба се е запазил забравеният култ на ханаанитите, друидите,остатъци от древноегипетската цивилизация  и Вавилон.

Членовете на  Bohemian Grove са подозирани, че извършват човешки жертвоприношения, организират хомосексуални оргии, похищават деца и още много друго.

Журналисти, които са успели да заснемат някои ритуали в “Бохемската гора”, разказват за масонски обреди, извършвани на фона на светлината на факели около 15-метрова каменна сова на брега на езеро.Въпреки демонстрацията на еднакви възможности, прозрачност на бизнеса и политическата система,въпреки разговорите за демокрация, самите Щати живеят в клановоолигархичен модел на капитализма.  Особено  характерна е дейността на клана Буш, който разпали войната в Ирак, а след това раздаде изгодни договори на роднински компании.

Затова не е никак странно, че повечето въпроси в страната не се решават на публични заседания на Конгреса или събрания на акционерите, а в неформалните срещи вBohemian Grove. В клуба редовно се провеждат беседи на брега, които са тематични заседания на групипо интереси. Седейки на тревата, всички първо слушат основния докладчик, след това започват дадискутират. Така се родила идеята за проекта “Манхатън”, който поставя началото на ядрената програма на САЩ.

За пръв път тайните на “Бохемската гора” били заснети от успелия да проникне там като обслужващ персонал журналист Алекс Джонс. Те са показани във филма “Тъмните тайни на “Бохемската гора” и“Орденът на смъртта”, който показва връзката между Bohemian Grove, Skull & Bones и други окултниобщества. Авторът на филма твърди, че “краят на играта” за Новия световен ред, за световнотоправителство едва сега започва. Той твърди още, че “елитите” планират да унищожат 80% отнаселението на земята, а сами смятат да живеят вечно с помощта на новите технологии. Тази документална продукция на Алекс Джонс е качена в този сайт с помощна цел, към повече информация за „Бохемския клуб“, разискван с повече подробности в „Сериозно за НЛО 3“. За тези, които все още не са гледали този видео документ, пожелаваме приятно изживяване! – Коментар от екипа на peshakoffstudio
Превод и субтитри: Христо Цанков, видеа: Стоьо Пилота

 

Последни от Любопитно

Отиди Горе